Op de officiële website is het onder andere mogelijk een eigen auto te ontwerpen, waar inmiddels al 28.000 mensen aan deelnamen. Daarbij is het Duitse merk actief op vrijwel alle Social Media: Twitter, een Youtube kanaal en een Facebook pagina met inmiddels al zo’n 20.000 "fans". Ook heeft de Audi A1 een eigen iPhone game. De korte vervolgfilmpjes met Justin Timberlake én de Audi A1 in de hoofdrol zijn tevens een groot succes.

"Alleen al vanwege die filmpjes bekijken veel potentiële klanten de website" aldus Lothar Korn, de marketingmanager van het automerk.

Internet vormt het zwaartepunt van de campagne, maar er worden daarnaast ook live events georganiseerd: de Audi A1 experience in Brussel bijvoorbeeld. Bekijk hieronder een filmpje van dat event. De Audi A1 zal aan het eind van de zomer in de showrooms staan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding