Fiat Group Automobiles kiest mediabureau Maxus

Fiat Group Automobiles Netherlands gaat samenwerken met het voor Nederland nieuw opgerichte media- en marketingbureau Maxus.

Tot Fiat Nederland behoren de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth. De samenwerking moet Fiat synergievoordelen voor de totale groep opleveren bij het benutten en inzetten van diverse media. Maar Maxus ondersteunt ook de merken afzonderlijk bij het bepalen van de communicatiestrategie.

 

Maxus is – naast Mediacom, Mediaedge:cia en Mindshare – een van de vier wereldwijde mediacommunicatienetwerken binnen WPP’s media investment management moedermaatschappij GroupM. Met de sinds eind 2009 opererende vestiging in Amsterdam, heeft Maxus nu veertig kantoren in zijn wereldwijde netwerk.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fiat Group Automobiles kiest mediabureau Maxus - Automobielmanagement.nl

Fiat Group Automobiles kiest mediabureau Maxus

Fiat Group Automobiles Netherlands gaat samenwerken met het voor Nederland nieuw opgerichte media- en marketingbureau Maxus.

Tot Fiat Nederland behoren de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth. De samenwerking moet Fiat synergievoordelen voor de totale groep opleveren bij het benutten en inzetten van diverse media. Maar Maxus ondersteunt ook de merken afzonderlijk bij het bepalen van de communicatiestrategie.

 

Maxus is – naast Mediacom, Mediaedge:cia en Mindshare – een van de vier wereldwijde mediacommunicatienetwerken binnen WPP’s media investment management moedermaatschappij GroupM. Met de sinds eind 2009 opererende vestiging in Amsterdam, heeft Maxus nu veertig kantoren in zijn wereldwijde netwerk.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding