Mercedes-Benz opnieuw sponsor voetbalclub PSV

Mercedes-Benz en Athlon Car Lease zijn de nieuwe autosponsors van topclub PSV. De overeenkomst heeft een loopduur van zes jaar en gaat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen in.

Alle selectiespelers, het management, stafleden en andere functionarissen van PSV krijgen daarbij de beschikking over een Mercedes. PSV en Mercedes-Benz hebben al eerder een lange en constructieve samenwerking gehad in de periode 1999 tot 2006. Martin Hegeman, divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars: "Jarenlang hebben we uitstekend samengewerkt en dat gaan we vanaf nu weer doen met een overeenkomst die nadrukkelijk op de lange termijn is gericht. PSV is een topclub in Nederland, met uitstraling tot ver over de grens. We zijn blij dat wij daar weer deel van uitmaken." Mercedes-Benz dealers EMA in Eindhoven en ASV in Veghel verzorgen de levering en het onderhoud van de Mercedes-Benz producten. Bij de leasing van de auto’s van Mercedes-Benz wordt PSV ondersteund door Athlon Car Lease.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mercedes-Benz opnieuw sponsor voetbalclub PSV - Automobielmanagement.nl

Mercedes-Benz opnieuw sponsor voetbalclub PSV

Mercedes-Benz en Athlon Car Lease zijn de nieuwe autosponsors van topclub PSV. De overeenkomst heeft een loopduur van zes jaar en gaat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen in.

Alle selectiespelers, het management, stafleden en andere functionarissen van PSV krijgen daarbij de beschikking over een Mercedes. PSV en Mercedes-Benz hebben al eerder een lange en constructieve samenwerking gehad in de periode 1999 tot 2006. Martin Hegeman, divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars: "Jarenlang hebben we uitstekend samengewerkt en dat gaan we vanaf nu weer doen met een overeenkomst die nadrukkelijk op de lange termijn is gericht. PSV is een topclub in Nederland, met uitstraling tot ver over de grens. We zijn blij dat wij daar weer deel van uitmaken." Mercedes-Benz dealers EMA in Eindhoven en ASV in Veghel verzorgen de levering en het onderhoud van de Mercedes-Benz producten. Bij de leasing van de auto’s van Mercedes-Benz wordt PSV ondersteund door Athlon Car Lease.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding