Ruim vijfhonderd Dacia’s bijeen op Fandag

De Dacia Fandag 2010 in het Doornse Gat leverde zeventienhonderd bezoekers en 550 Dacia’s op. Daarmee mag de derde editie van dit evenement een succes worden genoemd, vindt de organisatie. Ook marketingdirecteur Stephen Norman van Renault en Dacia, was aanwezig.

De Dacia Fandag stond weer geheel in het teken van Dacia en gezellige activiteiten voor de hele familie. Hoogtepunt van de dag was de verkiezing van de Mooiste Dacia 2010. De professionele jury, bestaande uit Stephen Norman, Adriaan Huigen (Autokampioen) en Bavo Galema (Gek op Wielen) heeft de Blue Lady Logan van Hans Caspers uit Leidschendam uitgeroepen tot winnaar. Het feit dat zijn aangeklede blauwe Logan MCV een eigen naam heeft, was doorslaggevend. De tweede en derde plaats waren voor respectievelijk Cornelis Vliet Vlieland en Erik Schothans. De winnaars mogen onder meer een week lang rijden in een Duster.

 

De Duster is een robuuste, betrouwbare all-terrainauto die praktische bruikbaarheid en ruimte op een geslaagde manier met comfort combineert. Met een vanafprijs van 14 mille euro voor de 4×2-versie is de Duster bovendien het scherpst geprijsde model in zijn segment. De 4×4-versie is er vanaf 17 mille euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ruim vijfhonderd Dacia’s bijeen op Fandag - Automobielmanagement.nl

Ruim vijfhonderd Dacia’s bijeen op Fandag

De Dacia Fandag 2010 in het Doornse Gat leverde zeventienhonderd bezoekers en 550 Dacia’s op. Daarmee mag de derde editie van dit evenement een succes worden genoemd, vindt de organisatie. Ook marketingdirecteur Stephen Norman van Renault en Dacia, was aanwezig.

De Dacia Fandag stond weer geheel in het teken van Dacia en gezellige activiteiten voor de hele familie. Hoogtepunt van de dag was de verkiezing van de Mooiste Dacia 2010. De professionele jury, bestaande uit Stephen Norman, Adriaan Huigen (Autokampioen) en Bavo Galema (Gek op Wielen) heeft de Blue Lady Logan van Hans Caspers uit Leidschendam uitgeroepen tot winnaar. Het feit dat zijn aangeklede blauwe Logan MCV een eigen naam heeft, was doorslaggevend. De tweede en derde plaats waren voor respectievelijk Cornelis Vliet Vlieland en Erik Schothans. De winnaars mogen onder meer een week lang rijden in een Duster.

 

De Duster is een robuuste, betrouwbare all-terrainauto die praktische bruikbaarheid en ruimte op een geslaagde manier met comfort combineert. Met een vanafprijs van 14 mille euro voor de 4×2-versie is de Duster bovendien het scherpst geprijsde model in zijn segment. De 4×4-versie is er vanaf 17 mille euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding