"Nicolien heeft dit jaar topprestaties geleverd met als hoogtepunt het eerste Nederlandse Olympisch Goud in de sneeuw. Dat is echt voorsprong door techniek", aldus Wil Giezenaar, manager marketing & communicatie bij Audi.  Sauerbreij rijdt gemiddeld ruim dertigduizend kilometer en is nu aan het trainen voor de World Cup-wedstrijden die in oktober beginnen. De sleutels werden aan haar uitgereikt door Wil Giezenaar van Pon. "In navolging van Audi AG, dat al jaren partner is van de internationale skifederatie FIS, zijn wij een partnerschap aangegaan met de Nederlandse Ski Vereniging. Bij de ski- en snowboardsport vormen materiaal en techniek de basis voor topprestaties. Dat geldt ook voor onze auto’s. Daarom passen Audi en deze wintersporten heel goed bij elkaar. Nicolien Sauerbreij is het boegbeeld van de Nederlandse ski- en snowboardsport – niet alleen door haar gouden medaille tijdens de Olympische Spelen maar ook vanwege haar constante prestatie dit jaar die heeft geleid tot de overwinning in het World Cup-klassement."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding