De vijftig beste kandidaten worden uitgenodigd voor de beslissende auditie bij de Smart-importeur in Utrecht. Bovendien is er, eveneens via Youtube, een nieuwe Smart te winnen. Voor de film wordt gezocht naar iemand voor de rol van pizzakoerier en iemand voor de rol als serveerster. De tekst die ze moeten zeggen, wordt bekendgemaakt in het instructiefilmpje op het Youtube-kanaal van Gooische Vrouwen. Kandidaten kunnen hun filmpjes uploaden voor 8 augustus.

De beste vijftig auditanten worden uitgenodigd voor de uiteindelijke auditie op 14 augustus in Utrecht. Daar zal regisseur Will Koopman beslissen wie de rollen van pizzakoerier en serveeerster in ‘Gooische Vrouwen – de film’ krijgt. De inzenders van de tien best bekeken Youtube-auditiefilmpjes krijgen twee kaarten voor de officiële première van de film, die in maart 2011 plaatsvindt.

Bovendien is er de mogelijkheid om een nieuwe Smart fortwo ter waarde van negenduizend euro te winnen. Hiervoor moet je een ‘spoof’ van Gooische Vrouwen maken, waarin een Smart voorkomt. Wat een spoof precies is, wordt ook uitgelegd in het filmpje op het Youtube-kanaal van ‘Gooische Vrouwen’. Deze filmpjes kunnen tot 8 augustus worden geupload. Uit de tien best bekeken filmpjes selecteert regisseuse Will Koopman de winnende inzending, die wordt beloond met een Smart fortwo.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding