De modellen die worden ingezet zijn Quattroportes, en de nieuwe GranCabrio, de eerste ‘open top’ Maserati met vier volwassen zitplaatsen. Maserati’s aanwezigheid op het Toscaanse Sun Festival 2010 is een blijk van continuïteit en de wens om de ‘privileged relationship’ met de wereld van entertainment, muziek en kunst te behouden. Maserati heeft die band al sinds de jaren vijftig, toen internationale artiesten en kunstenaars van naam aangetrokken werden door de elegantie en de sportiviteit van het merk met de Drietand.

Het Toscaanse Sun Festival wordt van 30 juli tot en met 6 augustus in Cortona gehouden. Het festival is in het leven geroepen door Barrett Wissman en grote sterren hebben het festival vaak uitgekozen als de enige gelegenheid waarop ieder jaar in Italië wordt opgetreden. Naast dit achtste jaar in Cortona wordt het festival ook georganiseerd in Napa Valley, Californië en Singapore.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding