De Efteling, op 4, is het sterkste Nederlandse merk op de lijst. Op 5 volgt de NOS. Opmerkelijk is dat Budget Rent-A-Car het zwakste merk van Nederland is. Want Budget staat namelijk op 1 in de toptien van Hekkesluiters, met op 2 en 3 Adecco en de Nederlandse Energie Maatschappij (NEM). De autoverhuurder maakte tien, vijftien jaar geleden nog de dienst uit in zakelijk autorijdend Nederland. In 2005 werd het bedrijf overgenomen door autoconcern Stern, dat eind 2009 de franchiseovereenkomst met Budget Rent-A-Car opzegde.

Budget Rent-A-Car Nederland ging wel gewoon door. Internationaal is Budget Rent a Car een van de drie grootste autoverhuurders ter wereld met 3,5 duizend vestigingen in 125 landen, 270 duizend personenauto’s en 18 duizend bestelwagens.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding