De kunstenaars Lory Caldarella en Hans Kooijman hanteerden een speciale smelttechniek om de nieuwe Mobil 1 New Life olieflessen aan elkaar te bevestigen en de aerodynamische lijnen aan te kunnen brengen. Aanvankelijk dachten we de flessen gewoon te kunnen lijmen, maar de oplossing kwam uit een onverwachte hoek", aldus Lory. "De Mobil 1 New Life Grand Prix Car is gebouwd met behulp van een föhn en strijkijzer." ExxonMobil gaat de wagen gebruiken om de introductie van de nieuwe Mobil 1 New Life verpakkingen bekend te maken.

Klik op onderstaand filmpje voor de ‘making of’ . De uitgebreide versie staat op de Mobil 1 website http://www.mobil-1.be/dutch/cms/home.aspx

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding