MINIspace.com is een bron van informatie voor en uitwisseling van ervaringen van de zogenaamde Mini community (gemeenschap). De community is zeer actief en heeft tachtigduizend leden in meer dan tweehonderd landen. De website voorziet de leden regelmatig van updates met betrekking tot de laatste trends op het gebied van kunst, cultuur, mode en design. Mini-rijders zijn creatief en willen graag hun ideeën met anderen bespreken. Communicatiemogelijkheden als Facebook, Twitter en YouTube maken deel uit van het dagelijks leven de de Mini-doelgroep. MINIspace.com biedt hen de mogelijkheid deel te nemen aan wedstrijden in verschillende categoriën. Zo werd vorig jaar de jaarlijkse Mini Kalender door de community ontworpen.

Nu is er een wedstrijd gaande voor een ontwerp van een onderdeel dat op de rail in de middenconsole in de Countryman moet. De prijswinnaar wordt in op de autoshow in Parijs bekendgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding