Vorig jaar reed Doornbos in de IndyCar Series, ook wel de Amerikaanse Formule 1 genoemd. Momenteel rijdt Robert Doornbos in de Superleague Formula voor het Braziliaanse voetbalteam SC Corinthians. In de Superleague Formula, een raceklasse die is opgericht in 2008, strijden achttien voetbalclubs tegen elkaar om de titel. Doornbos is razend enthousiast over zijn optreden tijdens Bavaria City Racing: "Dit is natuurlijk helemaal geweldig om te doen. Ik ben in Rotterdam geboren, heb Formule 1 gereden en kijk er enorm naar uit om er een geweldig spektakel van te maken."
Ook de organisator van het evenement Herman Vaanholt is blij met de komst van Doornbos: "De deelname van Doornbos is goed nieuws voor alle Nederlandse autosportliefhebbers. Hij weet het publiek altijd te trakteren op de nodige burn-outs en andere spectaculaire stunts."

Klik op onderstaand filmpje voor een impressie van de Red Bull demo van vorig jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding