"Audi, Continental en de NSkiV zijn een uitstekende match. Techniek, passie en optimaal presteren onder winterse omstandigheden binden ons,” aldus Frits Avis, algemeen directeur van de NSkiV. “Onze producten vullen elkaar aan waardoor wij alle drie kunnen optimaal profiteren van de samenwerking."

Audi sponsort al jaren de Internatonale Ski Federatie, en nu komt daar dus ook de Nederlandse bond bij. Bandenfabrikant Continental gaat een sponsorship aan.

"De NSkiV heeft veiligheid hoog in haar vaandel staan en wij ook. Op weg van en naar de wintersport is een goede winterband letterlijk onmisbaar,” aldus Ton Coppes van Continental. “De NSkiV heeft de toegang tot die wintersporter. Alleen om die reden is het al belangrijk om samen te werken.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding