Opel stelt studenten aan Europese designscholen de vraag: "Wat denk je dat onze lounge-stijl is?" De wedstrijd ging 11 oktober van start en de twee winnaars worden bekendgemaakt op de Autosalon in Genève in maart 2011.

In de eerste fase worden studenten uitgedaagd een interieur voor een Opel te ontwerpen met het thema "lounge in beweging".

"Ik wil studenten meer inzicht geven in ons merk," legt Liz Wetzel, Director of Interior Design bij Opel, uit. "Want er gebeurt veel: Opel wordt veel dynamischer en meer gepassioneerd en onze visie komt duidelijk tot uiting in de carrosserie en het interieur van onze meest recente modellen."

De winnaar van de interieurwedstrijd krijgt een betaalde stage in het designcentrum van Opel in Rüsselsheim. Meer informatie is te vinden op http://www.cardesigncontest.com/.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding