Het is weer november, traditioneel de maand waarin de kalenders voor het nieuwe jaar zich aandienen. Naast de gebruikelijke kalenders, als die van Pirelli, is ook Febi weer van de partij. Alle modellen moesten ditmaal de oceaan over, want de fotoshoot vond plaats in het "westernstadje" Pioneertown in Californië, en in het Joshua Tree nationale park. De dames poseren er voor saloons, cactussen en achter tralies.  

Resultaat van dit alles is een kalender die in een oplage van 40.000 stuks wordt gedrukt, waarna deze exclusief wordt verdeeld. In de winkel zult u dit kunstwerkje dus niet aantreffen, maar voor de gelegenheid hebben we een mooie fotogalerij ingericht zodat u niets hoeft te missen. Een klik op de foto levert een groot formaat.

Voor meer informatie over kalenders uit de autobranche klikt u HIER.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding