LeasePlan is al enige jaren partner van de Vakdag AutoRai. Tijdens deze preview van de beurs mogen zakelijke relaties van dealers, fleetowners en leasemaatschappijen alvast een kijkje nemen op de beursvloer. Erik Staat, marketing directeur van LeasePlan Nederland: "De passie voor auto’s en voor mobiliteit is wat wij gemeen hebben met de bezoekers van de AutoRai. Voor ons als marktleider was het dus niet meer dan logisch dat wij het hoofdsponsorschap van de autobeurs op ons wilde nemen."  

 

De exacte invulling van het hoofdsponsorschap zal in aanloop naar het evenement verder gestalte krijgen. Vanuit LeasePlan zal de nadruk komen te liggen op een doorvertaling van de AutoRai 2011 naar het zakelijk rijden.

 

AutoRai 2011: 13 tot en met 23 april

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding