Onderscheidende televisiecommercials zijn een belangrijk onderdeel in de communicatiestrategie van Renault, zo meldt het merk. Men gebruikt commercials waarin niet alleen de auto maar juist ook de mens centraal staat. Renault kiest hiermee voor een ‘bewust mensgerichte invulling van de autoreclame’. Gezien de grote belangstelling voor zuinige, belastingvrije modellen heeft Renault haar reclamebureau Publicis gebrieft de populaire Twingo op onderscheidende wijze op televisie te presenteren. Het Nederlandse publiek beloont de aanpak nu met een nominatie.

 

Reclamebureau Publicis is de bedenker van de Renault en Dacia commercials en vindt de Gouden Loeki 2010-verkiezing een zeer belangrijke erkenning. De prijs is van de kijker, van de consument, en daarom zijn Renault en Publicis oprecht blij met de nominatie. De bekendmaking van de Gouden Loeki 2010 is op 17 december en tot dan kan men stemmen via de website http://www.ster.nl/.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding