"Passion 2011" is een uiting van ware toewijding aan het beroep van spuiter. Met de twaalf dynamische motieven, neemt de kalender ons mee door het jaar. "In de keus voor deze motieven, hebben we vooral gekeken naar extra innovatieve en buitengewone schadeherstelbedrijven," legt Peter Wingen afdeling Marketing International van Spies Hecker uit. Schadeherstelbedrijven uit Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Spanje, Tsjechië en de USA hebben hun deuren voor Spies Hecker geopend.

Voor Nederland wist Autoschade de Wilde in Vaassen  een plek te bemachtigen op de Spies Hecker kalender. Eigenaar Gerard de Wilde en spuiter Michel Keurhorst tonen de perfect gespoten Rolls Royce Silver Seraph uit 1998. De  "Passion 2011" kalender verschilt echter van de voorgaande kalenders.  "Samen met de fotografen, zijn we tot een nieuwe benadering gekomen. De motieven zijn uitgesneden, waardoor ze interessanter zijn om naar te kijken", aldus Wingen. "Hiermee wordt tevens een zekere visuele spanning bereikt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding