Het reclamefilmpje, met een oud vrouwtje in de hoofdrol, is inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken. Het is een herkenbaar beeld: occasions worden aangeboden als "altijd binnengestaan, van een oud vrouwtje geweest". Als vader en zoon aanbellen bij een schijnbaar keurig oud vrouwtje die haar schitterende, rode Golf aanbiedt, dan knipoogt vader al meteen naar zijn zoon: ‘Dat zit wel snor.’ Terwijl vader geroutineerd zijn ronde om de Golf maakt, quasi serieus onder de motorkap kijkt, de vering test en aan een voorwiel voelt, zien we haar mijmeren over zichzelf in haar Golf. Uit deze grappige nieuwe commercial voor de Volkswagen Golf blijkt echter dat zelfs lieve oude vrouwtjes niet altijd even betrouwbaar zijn …

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding