Het bedrijf vocht een gemeentelijke beslissing met succes aan. De boete was opgelegd vanwege in de ogen van de gemeente ontoelaatbare reclame-uitingen op een groot zeil aan een bedrijfspand, langs de snelweg en op een vrachtwagenoplegger. De gemeente dwong Akto onder druk van dwangsommen zich aan de regels te houden. Maar bij een nieuwe in de ogen van handhavingsambtenaren illegale reclame uiting besloot de gemeente een boete op te leggen. Akto-eigenaar Andy Kloppenburg kon de onafhankelijke bezwarencommissie toen overtuigen dat de betreffende trailer met reclame was verkocht een een bedrijf, dat deze reclame zou verwijderen, maar daarmee te laat was. De bezwarencommissie gaf Kloppenburg gelijk en schold de boete  vrij.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding