De medewerkers zeggen apetrots te zijn op de Hoornse winnaar van The Voice of Holland. Tegelijk hebben ze de perfecte manier gevonden om reclame te maken. Zaterdag kreeg Ben zijn auto terug, gepimpt en wel, zeggen de medewerkers tegen De Telegraaf.

De PT Cruiser is verlaagd, er zijn sportvelgen onder gezet en er is een gloednieuwe audioinstallatie ingebouwd – allemaal specialismen van Otosam. Voor foto’s, klik HIER. De gemeente Hoorn is druk bezig met de organisatie van een huldiging voor de gebroeders Saunders. Niet alleen won afgelopen vrijdag Ben Saunders The Voice of Holland, de avond erop won zijn broer Dean Popstars. Hoorn hoopt van de huldiging een ‘groot feest’ te kunnen maken. ‘Hoorn is trots op Ben en Dean,’ zegt burgemeester Onno van Veldhuizen tegen Webregio.nl. ‘Met hun talent spreken zij een groot publiek aan en hebben ze naast alle andere bekende Horinezen Hoorn nog maar eens op de kaart gezet. Geweldige ambassadeurs voor de stad.’

De gemeente Hoorn houdt rekening met meer dan 5.000 fans. De huldiging vindt vanavond (dinsdag) plaats van 19.30 tot 20.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding