Op de vraag "zijn de babes op het autosalon in Brussel vrouwonvriendelijk", antwoordde 53 procent van de 1.092 deelnemers "Nee, een knappe vrouw hoort nu eenmaal bij een nieuwe auto". 17 procent van de vrouwen vindt wel dat er de volgende keer ook mannen in sexy outfits moeten poseren bij auto’s. Ruim 14 procent is van mening dat het wel degelijk om vrouwonvriendelijke praktijken gaat, maar stoort er zich niet aan. Slechts 15 procent van de respondenten vindt dat het de autofabrikanten verboden zou moeten worden om sexy dames in te huren.

Bekijk HIER de beursbabes van Genève -deel 1-

Bekijk HIER de beursbabes van Genève -deel 2-

Bekijk HIER de beursbabes van Genève 2009  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding