Zelden zie je zo’n opmerkelijke auto-advertentie op Marktplaats. Hij is van Autohuis-Olst in Olst (Overijssel, nabij Deventer). In de advertentie voor de vakkundig op zijn kant gezette Ford Ka van 1997 staan nog een paar overtuigende foto’s. De tekst meldt verder dat ie ‘een paar gaatjes heeft maar geen afkeur voor de apk, beetje plamuur meenemen’. En dan in kapitalen: ‘BIJ ONS IS DE KLANT ALTIJD NOG KONING.’ Waaronder direct een zinnetje volgt waardoor je geneigd bent de adverteerder toch minder serieus te nemen: ‘inruil villa, boot, motor, Paris Hilton of Shakira mogelijk.’ 

Maar Autohuis-Olst (‘Het adres waar goed en goedkoop nog steeds samen gaan’) bestaat echt en heeft nog veel meer auto-speurdertjes op Marktplaats staan.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding