Voor Opel is 2011 het jaar van de Ampera, waarvan het succes cruciaal is. Opel start op dit moment, enkele maanden voor de marktintroductie, de Opel Ampera Blog via www.opel-ampera.nl. Technici, designers en marketingmensen zullen hier items plaatsen over het concept, de techniek en de milieuaspecten van de ev met range extender. "We zijn ons ervan bewust dat de auto veel vragen oproept. Daarom vinden mijn collega’s en ik deze blog zo belangrijk", meldt Rita Forst in haar eerste bijdrage. Zij is de baas van engineering. De talen voor de blog zijn Engels en Duits.

Bijna vijfhonderd pioniers hebben zich als ‘potentiële klant’ aangemeld op  

www.opel-ampera.nl. Zij ontvangen exclusieve informatie, mogen als eersten een proefrit maken in de Ampera en genieten van andere voordelen, zoals een mogelijkheid tot chatten met Rita Forst. Dankzij zijn vergrote actieradius is de Opel Ampera als elektrisch aangedreven geschikt voor dagelijks gebruik. Opel Nederland heeft ook een mogelijkheid voor het reserveren van een Opel Ampera door ook een aanbetaling te doen. Volgens woordvoerder Jeroen Maas van de importeur zit het aantal intekenaars ‘dicht bij de honderd’.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding