De campagne Volkswagen Rijbewijs, in opdracht van Pon’s Automobielhandel gemaakt door Achtung! en MTV Networks, werd genomineerd als Beste crossmedia-concept. VW’s vaste interactieve bureau Achtung! sleepte ook een nominatie voor Volkswagen/Pon in de categorie Beste design binnen, met de Polo 444. In totaal kreeg Achtung! vijf nominaties bij de SpinAwards, van de 69 in totaal die werden gekozen door 72 juryleden. KLM, Vodafone en Ben & Jerry’s hebben elk vier nominaties. De Autoweek iPad app is genomineerd in de categorie Beste mobiele concept.

 

Volkswagen/Pon won in februari nog de Branded Content Award 2010 met zijn rijbewijscampagne en vorig jaar een SAN Accent en de Sponsor Ring. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de SpinAwards Night op 7 april 2011.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding