Volgende maand is het mogelijk tijdens het WFF dat van 11 tot en met 15 april in Den Haag plaatsvindt. Porsche gaat de komende weken op zoek naar een privé-chauffeur die voor een dag de vip-gasten van het WFF wil vervoeren. Omdat het WFF zich inzet voor een duurzame wereld, is het automerk op zoek naar een chauffeur met een duurzame blik. Of het nu gaat om een student met twee jaar rijervaring of een Porsche-liefhebber die al langer zijn rijbewijs heeft, iedereen maakt kans op deze wereldbaan voor een dag.

 

Via www.porsche.nl/wereldbaan is de vacature ‘Wereldbaan voor een dag m/v’ te bekijken en kunnen geïnteresseerden zich tot 31 maart inschrijven. De drie kandidaten met de beste motivatie ontvangen op zaterdag 9 april een training van de beroepschauffeurs van Excellent Chauffeursdiensten, zodat ze goed beslagen ten ijs komen. Aan het eind van de trainingsdag wordt de winnaar gekozen, die op woensdag 13 april in zijn tijdelijke Porsche van de zaak als chauffeur van onder meer voormalig premier Aznar van Spanje mag optreden.  Speciaal voor het World Foresight Forum zet Porsche als exclusief autopartner van het WFF vijfentwintig auto’s met chauffeur in. Tijdens het WFF bespreken internationale deskundigen uit politiek, bedrijfsleven, wetenschap, overheid en onafhankelijke organisaties oplossingen voor de grote uitdagingen als zoals klimaatverandering, schaarste en verschuivende machtsverhoudingen.

 

Porsche vindt dit ‘het moment bij uitstek’ voor de primeur van de Panamera S Hybrid op Nederlandse bodem. Tijdens de WFF Expo zal deze Porsche, waarvan er wereldwijd nog maar één exemplaar bestaat, voor het eerst in ons land te bewonderen zijn. De nieuwe Panamera S Hybrid ontving vorige maand als eerste Porsche het groene energielabel A.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding