Lammers van Toorenburg PR fungeert onder de naam APR Benelux als Benelux-vertegenwoordiging van APR. Door toetreding is APR naar eigen zeggen in staat om internationale campagnes uit te rollen in Noord-Europa. APR koos voor Lammers Van Toorenburg vanwege de kennis in de automotive sector en regionale markt. Lammers Van Toorenburg werkt vanuit vestigingen in Bunnik, Brussel en Amsterdam.

APR heeft kantoren in Londen, New York, Shanghai, Keulen, Parijs, Milaan en Madrid, en partners in Brazilië en Mexico. Onder de ruim dertig internationale klanten zijn Chevrolet, Ferrari, Vauxhall, DAF Trucks, Bosch, Corus en Chevron (smeerolie). www.automotivepr.com en www.lvtpr.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding