De drive-in wordt gehouden in het olympisch stadion in Amsterdam en alle Leaf-hebbers zijn uitgenodigd om de VIP sneak preview  bij te wonen van de film de ‘Revenge of the Electric Car’. Tegelijkertijd wordt de film ook vertoond op het Strawberry Earth Film Festival in Studio/K. De film ‘Revenge of the Electric Car’ is het vervolg op de succesvolle cultfilm ‘Who Killed the Electric Car’ waarin de gefaalde introductie van elektrische auto’s in de jaren tachtig en negentig centraal staat. In de nieuwe documentaire laat regisseur Chris Paine zien dat de auto-industrie nu wel klaar is voor de elektrische auto.

The New Motion, Nissan Nederland en de gemeente Amsterdam werken samen om het gebruik van elektrische voertuigen te stimuleren. Als eerste autofabrikant verkoopt Nissan een volelektrische gezinsauto aan bedrijven en consumenten. De gemeente Amsterdam breidt het netwerk van oplaadpunten uit en The New Motion  adviseert gedurende de overstap naar een elektrisch auto. Wat is het beste moment om over te stappen? Welke auto en laadpunten passen bij de behoeftes en mogelijkheden van de consument? Wat is de optimale financieringsvorm en voor welke subsidies komen ze in aanmerking?

Op 3 en 4 juni vindt het Strawberry Earth Film Festival plaats in Studio/K, Amsterdam. Op 4 juni zal Studio/K de sneak preview van ‘Revenge of the Electric Car’ vertonen voor het Nederlandse publiek. De film is vanaf 22.00 uur te zien in de theaterzaal. Er zijn honderdvijftig kaartjes beschikbaar. Kaartjes bestellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding