Het gaat om de guerrilla-actie met als titel “Klein ongelukje?”, waarmee de online autoverzekeraar vorig jaar een auto op de kop door de stad liet rondrijden. Daarachter was een bord te zien waar ‘Ongelukje?’ op stond.
Reclamebureau Ogilvy, verantwoordelijk voor de campagne, mocht in New York drie prijzen in ontvangst nemen. Met meer dan 300 juryleden uit 60 landen behoren de International Advertising Awards tot de grootste reclamefestivals ter wereld. 
De Allsecur-campagne kreeg onder andere een zilveren medaille voor beste guerrilla outdoor-campagne. Ook werd Ogilvy onderscheiden met bronzen medailles voor beste gebruik van billboards en beste outdoor-campagne in de categorie automotive. Bekijk hieronder een filmpje van de campagne.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding