Ook berijders van Volkswagens die ouder zijn dan drie jaar kunnen geld overhouden en dat biedt ruimte tot dagdromen, is de redenering. Om die gedachte kracht bij te zetten trekt de komende maand een Volkswagen Polo inclusief oplegger met een luxe jacht door Nederland. Vanaf 11 juni tot en met 13 juni kan men op drukbezochte plaatsen op de foto met het jacht. Iedereen kan het jacht vervolgens een naam geven en de foto gratis downloaden. Via social media als Facebook, Hyves en Twitter is het mogelijk vrienden aan boord uit te nodigen. Als negen vrienden de uitnodiging accepteren, is het jacht gevuld en maakt de deelnemer kans op een weekeinde varen op een echt jacht. Via www.onderhoudenisoverhouden.nl is het vanaf 11 juni ook mogelijk een eigen foto te uploaden en mee te doen.
Op onderhoudenisoverhouden.nl staat tot in detail uitgelegd waarom de Volkswagen-dealer hét adres is voor onderhoud van Volkswagens van drie jaar of ouder. Dat begint natuurlijk met vakbekwame, door Volkswagen opgeleide technici die elk Volkswagen-model tot in de puntjes kennen. Bovendien werken deze technici uitsluitend met originele fabrieksonderdelen (met twee jaar garantie). En er zijn meer voordelen. De Volkswagen-dealer biedt bijvoorbeeld onderhoud op maat. Zo zijn er vaste, scherpe tarieven voor grote en kleine onderhoudsbeurten en APK. Een APK-keuring kost voor iedere Volkswagen-rijder in juni slechts 19 euro (dieselmodellen: 39 euro). Ook de prijzen van originele onderdelen zijn zeer gunstig. Onderhoud (en reparatie) door de officiële Volkswagen-dealer betaalt zich ook op andere manieren uit. Reparaties zijn altijd gegarandeerd en regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de Europese mobiliteitsgarantie telkens weer gratis wordt verlengd.
De Polo met het jacht is in de komende periode te zien:

t/m 10 juni: A12 Den Haag richting Arnhem bij Fort Vechten

11 juni: Vlaggetjesdag Scheveningen (fotomoment)

12-13 juni: Duinrell Wassenaar (fotomoment)

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding