ZE staat voor Zero Emission: deze Kangoo is honderd procent elektrisch. In het filmpje komt de witte Kangoo aangereden over de dijk, langs het water. Waarschijnlijk om een link te leggen tussen de schone auto en het milieu, oppert hoofdredacteur Ronald Boutkan in zijn stuk over de filmopnamen in Den Helder Actueel. Er werden onder meer opnames gemaakt met een camera aan de auto bevestigd, waardoor auto plus omgeving goed in beeld konden worden gebracht. Wanneer de commercial precies zal worden uitgezonden, is nog niet bekend. Bij Renault Nederland kon men niet zeggen of het filmpje, geschoten door Renault Frankrijk, voor tv bedoeld is. "Het kan ook zijn dat het opnames zijn voor een productfilm, zoals we gebruiken voor dealers en klanten", vertelt een woordvoerder van Renault tegen Den Helder Actueel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding