Het gaat om een gecombineerde samenwerking van de Martin Schilder-takken LeaseVisie en Automobielbedrijven. Alle leasecontracten van AZ worden exclusief ondergebracht bij LeaseVisie en het gehele wagenpark gaat over naar Volkswagen en Audi. Verder gaat Martin Schilder exclusief alle Volkswagens leveren en de helft van alle Audi’s. De andere helft komt van Heron. Dit  onderdeel van de Stern Groep werkt al langer samen met AZ.

Komende zondag speelt AZ zijn eerste competitieronde, thuis tegen PSV. Martin Schilder en LeaseVisie zijn wedstrijdsponsor. Beide bedrijven zijn meerdere malen zichtbaar op de LED boarding in het stadion. Ook staan ze op de wedstrijdklapper die alle zeventienduizend bezoekers in het AFAS Stadion krijgen.

Verder staan beide bedrijven het gehele seizoen op de vaste boarding en op diverse uitingen in en rondom het voetbalstadion zoals de parkeerbordjes van de spelers. Ook staat bij alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie een demonstratie auto bij de hoofdingang.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding