Deze wordt georganiseerd door Russische Football Union en vindt plaats in het seizoen 2011-2012. Door de sponsoring krijgt de voetbalcup de naam Bridgestone-Russian Cup. 

Dit is een nationaal voetbal evenement in Rusland  en heeft, volgens Bridgestone, een aanzienlijke publieke belangstelling van voetbalclubs uit het hele land: inclusief de Premier League, de eerste en tweede divisie en amateurclubs. De sponsoring eindigt met de finale op 20 mei 2012.

Dit is de eerste keer voor Bridgestone dat er een nationaal voetbalevenement in Rusland wordt gesponsord. Hiermee zal Bridgestone naar eigen zeggen een effectief platform krijgen om haar bandenproducten te laten zien en tegelijkertijd de bedrijfsnaam te promoten in Rusland. De naam Bridgestone zal er ook prominent te zien zijn op televisie en in het stadion.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding