Louwman & Parqui nam begin dit jaar niet deel aan de AutoRai en wil nu, ter compensatie van de problemen met het merk in de afgelopen tijd, een gebaar maken naar zijn klanten. "Het is een gebaar als dank voor het vertrouwen van onze klanten in ons merk", aldus directeur Pieter van der Velden.  Toyota nodigt 450 duizend klanten uit zijn database uit. Toyota-klanten en hun familieleden krijgen op vertoon van hun kentekenbewijs ‘flinke korting’ op de entree (van 32 euro). Toyota zal er special tent op het terrein laten neerzetten waarin de nieuwe producten worden getoond en waarin allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Meer hierover in Automobiel Management 14 van 2 september.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding