‘Veilig Uit & Thuis’ heet deze nieuwe meerjarige landelijke campagne. Naast sportclubs worden ook ouders op hun gedrag aangesproken en kinderen bewust gemaakt van hun eigen veiligheid. Op weg naar hun sportclub komen kinderen te veel gevaarlijke situaties tegen. Fout geparkeerde auto’s, onoverzichtelijke verkeerssituaties en slecht geplaveide fietspaden kunnen levensgevaarlijke obstakels zijn. Bovendien nemen ouders niet altijd hun verantwoordelijkheid, beweert VVN.
Jeugdteams kunnen gedurende een heel seizoen een eigen Toyota teamauto winnen. Op de actiesite kunnen sporters van 6 tot en met 12 jaar hun eigen auto ontwerpen, compleet met clublogo en -kleuren, teamfoto of een ander beeld. De beste ontwerpen worden geselecteerd waarna iedereen op zijn favoriete auto kan stemmen. De elf winnende teams kunnen zich dan begin november een heel seizoen lang in hun teamauto laten rijden, een zevenzits Toyota Verso.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding