AutoWeek is deze maand precies een jaar actief op Twitter en heeft inmiddels ruim vijfduizend volgers. Tweets gaan vooral over het laatste autonieuws en de eerste testresultaten van nieuwe modellen, geschreven door de testredacteuren zelf, waar ter wereld ze ook zijn. De Twitter-Testafette die AutoWeek nu lanceert, behelst een actie rondom een nieuw automodel waarin volgers van het AutoWeek-twitteraccount als eersten kunnen rijden. De basisopzet is dat door aanwijzingen via twitter te volgen de plek is te achterhalen waar de auto staat geparkeerd. Wie zich daar als eerste meldt, krijgt de sleutels overhandigd en mag kilometers maken. Via twitter is direct een mening te geven over de auto, en bijvoorbeeld ook een foto ervan te plaatsen. Bij de eerste Twitter-Testafette met Seat is ook een meet & greet met Armin van Buuren te winnen. "Voor Seat vormt de Twitter-Testafette een nieuwe en vernieuwende activatie van onze samenwerking met Armin", vindt directeur Bram Leijten van Seat Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding