De actie loopt tot en met 5 november en dient om actiemodellen onder de aandacht te krijgen. 

Actuele informatie over de aanbiedingen en de plaatsen waar de hotdog- en barista-bus opduiken, is te vinden op www.vriendenprijsweken.nl. Voor elk bedrijfswagenmodel zijn er speciale aanbiedingen ontwikkeld, volgens de beproefde formule van een flink pakket accessoires dat voor – in dit geval – een vriendenprijs wordt aangeboden. Tijdens de Vriendenprijs Weken duikt de eerder gebruikte Volkswagen hotdogbus bij verschillende Bedrijfswagendealers van het merk op. Hier zijn gratis originele hotdogs verkrijgbaar. Nieuw is de barista-bus, waar overheerlijke koffie wordt gereserveerd. Uiteraard is in beide bussen ook meer informatie over de Volkswagen Vriendenprijs Weken beschikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding