Aston Martin sponsort tweede divisie

Stel je voetbalt bij een voetbalclubje in de tweede divisie, en vorig jaar ging de club bijna failliet. Vrij troosteloos zou je zeggen. Totdat je met een nieuwe sponsor wordt geconfronteerd: Aston Martin. De Duitse tweede divisieclub 1860 München overkwam het.

Het Britse premiummerk koos om volstrekt onduidelijke redenen voor de kleine Beierse club. Voor de club staat er maar liefst 3,6 miljoen euro per jaar klaar. CEO Ulrich Bez van Aston Martin voorspelt de club een uitstekende commerciële en sportieve toekomst. Wat Aston Martin ermee denkt te bereiken vermeldt het persbericht niet. Of de spelers ook een leasekarretje ter beschikking krijgen evenmin.

Kijken of Veendam binnenkort bij de Nederlandse dealer Hessing zo’n dealtje rond krijgt?

Aston Martin sponsort tweede divisie - Automobielmanagement.nl

Aston Martin sponsort tweede divisie

Stel je voetbalt bij een voetbalclubje in de tweede divisie, en vorig jaar ging de club bijna failliet. Vrij troosteloos zou je zeggen. Totdat je met een nieuwe sponsor wordt geconfronteerd: Aston Martin. De Duitse tweede divisieclub 1860 München overkwam het.

Het Britse premiummerk koos om volstrekt onduidelijke redenen voor de kleine Beierse club. Voor de club staat er maar liefst 3,6 miljoen euro per jaar klaar. CEO Ulrich Bez van Aston Martin voorspelt de club een uitstekende commerciële en sportieve toekomst. Wat Aston Martin ermee denkt te bereiken vermeldt het persbericht niet. Of de spelers ook een leasekarretje ter beschikking krijgen evenmin.

Kijken of Veendam binnenkort bij de Nederlandse dealer Hessing zo’n dealtje rond krijgt?