Er waren ruim 200 mensen aanwezig om Revenge of the Electric Car te bekijken, een film onder andere over het op de markt brengen van de Leaf. Alle aanwezige Leaf-rijders werden door Nissan persoonlijk uitgenodigd. 

De film werd getoond op een groot, opblaasbaar scherm in het stadion. Nissan trakteerde op popcorn, pizza en hotdogs. 

Revenge of the Electric Car werd geregisseerd door de Amerikaan Chris Pain. De rolprent laat zien hoe vier autofabrikanten de elektrische auto met succes nieuw leven inblazen. Een van de hoofdpersonen in de film is Nissan-topman Carlos Ghosn. Ook General Motors CEO Bob Lutz en oprichter van Tesla Motors Elon Musk spelen een belangrijke rol in de film.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding