Een van deze ‘City Shapers’ was onze eigen rockbabe Ellen ten Damme.

De City Shapers hebben zich de afgelopen maanden ingezet voor de promotie van de nieuwe Range Rover Evoque, maar in Liverpool was het de eerste keer dat zij daadwerkelijk hun eigen Evoque te zien kregen. Tevens was er een speciale rit uitgestippeld, zowel op verharde wegen als off-road, met als hoogtepunt de 3 kilometer lange, ondergrondse, verlaten Edge Hill tunnel. Deze tunnel werd vroeger gebruikt als spoorverbinding voor goederentreinen, maar is sinds 1972 niet meer gebruikt.

De Range Rover Evoque werd voor het eerst onthuld in 2008 als concept auto. Drie jaar later is het een van de meest besproken productieauto’s van dit moment. Land Rover heeft wereldwijd al meer dan 25.000 pre-orders ontvangen, waarvan 450 in Nederland. De Range Rover Evoque is in Nederland verkrijgbaar vanaf 42.900 euro (incl. btw en bpm)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding