Froukje de Both zal achter het stuur zitten en de aanwijzingen opvolgen die ze via Twitter krijgt van alle fans. Op Facebook kan iedereen de hele dag live met haar meekijken. De deelnemer die na acht uur de Citroën DS5 het dichtst naar zich toestuurt, mag er een jaar lang gratis in rijden. De Citroën DS5 Twitter Race start op 17 november om precies 09.00 uur.  Dan vertrekt Froukje de Both met de allereerste Citroën DS5 uit Amersfoort, het middelpunt van Nederland, en zal zich via Twitter het hele land door laten sturen. Iedereen met een Twitter-account kan meedoen en aanwijzingen geven. Op Facebook is via onboard-camera’s te volgen wat er in de auto gebeurt. Via Google Maps is te zien welke route de auto heeft afgelegd en waar de Citroën DS5 zich exact bevindt. Na acht uur rijden, om exact 17.00 uur, stopt de auto en roept Froukje alle deelnemers op om zo snel mogelijk naar de auto te komen. Winnaar van de Citroën DS5 Twitter Race is degene die als eerste de opdracht vervult die Froukje ter plekke geeft. De winnaar mag als eerste een jaar lang in de DS5 rijden.

Vanaf vandaag  7 november is de Citroën DS5 Twitter-race pagina online op de site citroends5twitterrace.com. Deelnemers kunnen zich hier van te voren aanmelden en meer informatie vinden.  Op 17 november is de Citroën DS5 Twitter-race de hele dag te volgen via Twitter (met hashtag #DS5race) en Facebook (via de URL www.citroends5twitterrace.com). Radio 538 brengt die dag regelmatig verslag uit. Op deze zender wordt ook de winnaar bekendgemaakt. Deze eerste Nederlandse Twitter Race belooft een waar multimediaal spektakel te worden en een veelbesproken event op diverse social media. Iedereen kan op ieder moment deelnemen en proberen de Citroën DS5 naar zich toe te sturen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding