Reclamebureau Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Nederland heeft in samenwerking met KroesKontrol deze  eerste ‘commerciële hang-out’ van Nederland georganiseerd. Een hang-out is een virtuele ruimte op Google+, de sociale netwerksite van Google. In de hang-out kun je met vrienden chatten en video’s delen via de webcam. Roberto Giolito werd in Italië gefilmd met een iPad zodat de volgers van de Fiat Google+ pagina live in de Hang-out vragen aan hem konden stellen. Tevens waren de volgers getuige van exclusieve beelden van de nieuwe Fiat Panda. Begin november maakte Fiat als eerste automerk z’n entree op de sociale netwerk site Google+. Met de eerste bedrijfspagina op Google+ geeft Fiat invulling aan haar positie als innovatief en vooruitstrevend automerk. De Fiat Google+ pagina staat de eerste maand volledig in het teken van de nieuwe Fiat Panda die begin 2012 op de markt komt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding