De Sint is in het land, en weldra volgt de Kerstman, dus hét moment is aangebroken om de verlanglijstjes weer samen te stellen. Dat is dit jaar éxtra moeilijk, want we verkeren bijna officieel in recessie. Om er toch een beetje de moed in te houden hebben we hier een mooie kadotip voor u, namelijk de "Girls & Legendary US-Cars" kalender van 2012.

De Hamburgse fotograaf Carlos Kella heeft 52 prachtige platen geschoten, waarop bijzondere Amerikaanse klassieke auto’s van de 40’s tot 70’s te zien zijn. En o ja, er staan ook nog eens Duitse fotomodellen in bevallige poses bij op. Zo krijgt u elke week net dat duwtje in de rug om er in zakelijk opzicht weer wat moois van te maken. En dat voor slechts 29,90 euro. Wees er wel snel bij, want er zijn maar 2.000 exemplaren van gedrukt.

Bekijk rechts de fotogalerij. Een klik op de foto geeft een groter formaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding