Sonax komt met “Custom Stylerz 2012” autokalender (fotogalerij)

Op de Essen Motorshow presenteerde Sonax een primeur: de poetsmiddelfabrikant heeft nu ook haar eigen kalender.

De naam die dit kunststukje toebedeeld heeft gekregen luidt: "Custom Stylerz 2012, The finest Tuning Cars and Girls". Dat daarvan geen woord gelogen is blijkt wel uit het feit dat de verfraaide auto’s die te zien zijn allen bekend zijn onder de Duitse- en Europese tuning-elite. De verfraaide dames op de kalender, met welluidende namen als Giulia Möckel, Ricarda Bongartz en Sandra Galuschka zijn allen geselecteerd uit de deelnemerslijsten van "Tuning World Bodensee".

De fotograaf van de kalender, Sebastian Bongartz, zegt "zeer blij te zijn dat Sonax hem dit project gegund heeft". Wie er een aan de muur wil hebben kan naar de Motorshow Essen gaan (nog t/m 4 december) en even langs de Sonax-stand lopen, of via de website http://www.sonaxforever.de/. Een voorproefje treft u in de fotogalerij rechts van dit artikel. Een klik op de foto levert een groter formaat.

Meer autokalenders in dit Dossier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sonax komt met “Custom Stylerz 2012” autokalender (fotogalerij) - Automobielmanagement.nl

Sonax komt met “Custom Stylerz 2012” autokalender (fotogalerij)

Op de Essen Motorshow presenteerde Sonax een primeur: de poetsmiddelfabrikant heeft nu ook haar eigen kalender.

De naam die dit kunststukje toebedeeld heeft gekregen luidt: "Custom Stylerz 2012, The finest Tuning Cars and Girls". Dat daarvan geen woord gelogen is blijkt wel uit het feit dat de verfraaide auto’s die te zien zijn allen bekend zijn onder de Duitse- en Europese tuning-elite. De verfraaide dames op de kalender, met welluidende namen als Giulia Möckel, Ricarda Bongartz en Sandra Galuschka zijn allen geselecteerd uit de deelnemerslijsten van "Tuning World Bodensee".

De fotograaf van de kalender, Sebastian Bongartz, zegt "zeer blij te zijn dat Sonax hem dit project gegund heeft". Wie er een aan de muur wil hebben kan naar de Motorshow Essen gaan (nog t/m 4 december) en even langs de Sonax-stand lopen, of via de website http://www.sonaxforever.de/. Een voorproefje treft u in de fotogalerij rechts van dit artikel. Een klik op de foto levert een groter formaat.

Meer autokalenders in dit Dossier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding