Met de prijsuitreiking na de ‘Spot de Kadett en win een iPad’ actie is bij J&T Autolease in Oirschot het jubileumjaar rond het 25-jarig bestaan afgerond. Het werd een jaar waarin geregeld is teruggekeken op de historie, maar waarbij toch vooral de blik naar voren gericht bleef.

Vier prijswinnaars, ‘getrokken’ uit alle deelnemers, ontvingen uit handen van algemeen directeur Huysmans hun gewonnen iPad2; één winnaar koos ervoor om de waarde van de iPad te schenken aan de Voedselbank.

Bij deze actie reed een 25-jarige Opel Kadett in de kleuren van J&T Autolease drie weken lang kriskras door ons land. Wie de auto onderweg had gespot, deed mee aan de wedstrijd. Zo werden honderden foto’s geupload via Twitter en de actiesite spotdekadett.nl. Een van de chauffeurs werd zelfs ‘gegijzeld’ door een J&T Autolease-relatie, met de melding dat zij pas losgelaten zou worden als de iPad2 hun kant op zou komen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding