Adam Scott merkambassadeur van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz heeft de Australische golfer Adam Scott aangesteld als ‘brand ambassador’.

Scott (31) heeft een goed jaar achter de rug, met onder meer de 2011 WGC-Bridgestone International waarmee hij zijn eerste World Golf Championship verdiende. Hij staat momenteel tiende in de officiële World Golf Rankings. De samenwerking met Mercedes-Benz bestaat uit wereldwijde reclame op tv en in print, internationale pr en social media. Scott zegt het een eer te vinden om verbonden te zijn met Mercedes-Benz dat erg actief is in de golfsport. De marketingdirecteur van Mercedes-Benz, Lüder Fromm, zegt zeer ingenomen te zijn met Adam Scott. "Onze merkwaarden fascinatie, perfectie en verantwoordelijkheid passen perfect bij Adams eigen principes. En hij had zo’n goed jaar dat wij verwachten dat een waardevol zal zijn voor Mercedes-Benz golf. Hij is een nieuw soort golfer en gaat voor het beste of niks."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Adam Scott merkambassadeur van Mercedes-Benz - Automobielmanagement.nl

Adam Scott merkambassadeur van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz heeft de Australische golfer Adam Scott aangesteld als ‘brand ambassador’.

Scott (31) heeft een goed jaar achter de rug, met onder meer de 2011 WGC-Bridgestone International waarmee hij zijn eerste World Golf Championship verdiende. Hij staat momenteel tiende in de officiële World Golf Rankings. De samenwerking met Mercedes-Benz bestaat uit wereldwijde reclame op tv en in print, internationale pr en social media. Scott zegt het een eer te vinden om verbonden te zijn met Mercedes-Benz dat erg actief is in de golfsport. De marketingdirecteur van Mercedes-Benz, Lüder Fromm, zegt zeer ingenomen te zijn met Adam Scott. "Onze merkwaarden fascinatie, perfectie en verantwoordelijkheid passen perfect bij Adams eigen principes. En hij had zo’n goed jaar dat wij verwachten dat een waardevol zal zijn voor Mercedes-Benz golf. Hij is een nieuw soort golfer en gaat voor het beste of niks."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding