Bloemen, vogels, lieveheersbeestjes, hartjes, gelukspoppetjes, stoelhoezen van schapenvacht, een tapijt van gras, een dak bekleed met rozenblaadjes en een grote picknickmand achterin. De Renault Twingo van kunstenaar Menno Kroon straalt een en al blijheid uit. En dat is precies de bedoeling: "Het is een echte happiness-auto",  zegt Kroon bij de onthulling van de Twingo, in zijn atelier in Cothen.

Bloemenkunstenaar Menno Kroon zit 25 jaar in het vak en is een gerenommeerde naam binnen de internationale bloemen- en stylingbranche. Sinds twintig jaar heeft Kroon een luxe bloemenwinkel in Amsterdam-Zuid, maar hij is ook actief vanuit zijn atelier in Cothen. Samen met zijn team verzorgt Kroon bloemen en styling in de breedste zin van het woord: van mooie boeketten tot de aankleding van evenementen in binnen- en buitenland. Zie voor meer informatie www.mennokroon.nl.

               

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding