Automarkt Girls delen Beverwijk-krant uit in vijf talen

Vandaag werd het terrein van de Veemarkt in Utrecht opgefleurd door een promoactie van de Automarkt Beverwijk met de zogenoemde Automarkt Girls. Zij deelden de eerste uitgave van ‘Automarkt Beverwijk News’ uit aan standplaatshouders en buitenlandse autokopers.

Deze krant  is onderdeel van de internationale verhuiscampagne en bevat in vijf talen artikelen over Beverwijk, interviews met ATS (organisator Automotive Trade Support) en ander nieuws. De mensen kunnen hiermee in hun eigen taal over de toekomst van de Automarkt lezen. Ook voor aanvullende informatie konden de bezoekers bij de naast Nederlands en Engels ook Pools en Duits sprekende Automarkt Girls terecht. De eerstvolgende ludieke actie van de Automarkt Girls staat gepland op dinsdag 14 februari (Valentijnsdag).  De Automarkt Beverwijk News is vanaf vandaag ook online te bekijken op http://www.automarkt.nl/. De automarkt wordt nog tot 3 april op de Veemarkt in Utrecht gehouden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

prima actie van de automarktgirls, maar kansloos verhaal. Naar verluid zijn er inmiddels enkele honderden bezwaarschriften ingediend. Gemeente Beverwijk gaat nooit toestemming geven. Ook niet als krant in 10 talen wordt uitgedeeld.

Geplaatst door: Jan Realist op
Automarkt Girls delen Beverwijk-krant uit in vijf talen - Automobielmanagement.nl

Automarkt Girls delen Beverwijk-krant uit in vijf talen

Vandaag werd het terrein van de Veemarkt in Utrecht opgefleurd door een promoactie van de Automarkt Beverwijk met de zogenoemde Automarkt Girls. Zij deelden de eerste uitgave van ‘Automarkt Beverwijk News’ uit aan standplaatshouders en buitenlandse autokopers.

Deze krant  is onderdeel van de internationale verhuiscampagne en bevat in vijf talen artikelen over Beverwijk, interviews met ATS (organisator Automotive Trade Support) en ander nieuws. De mensen kunnen hiermee in hun eigen taal over de toekomst van de Automarkt lezen. Ook voor aanvullende informatie konden de bezoekers bij de naast Nederlands en Engels ook Pools en Duits sprekende Automarkt Girls terecht. De eerstvolgende ludieke actie van de Automarkt Girls staat gepland op dinsdag 14 februari (Valentijnsdag).  De Automarkt Beverwijk News is vanaf vandaag ook online te bekijken op http://www.automarkt.nl/. De automarkt wordt nog tot 3 april op de Veemarkt in Utrecht gehouden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

prima actie van de automarktgirls, maar kansloos verhaal. Naar verluid zijn er inmiddels enkele honderden bezwaarschriften ingediend. Gemeente Beverwijk gaat nooit toestemming geven. Ook niet als krant in 10 talen wordt uitgedeeld.

Geplaatst door: Jan Realist op