De tweemiljoenste Mini was via een wereldwijde actie op Facebook te winnen en de gelukkige winnaar of winnares van deze speciale Mini is iemand uit Nederland, zo liet moederbedrijf BMW vandaag (13 februari) weten. De auto wordt woensdag 15 februari in de Mini Brandstore in Amsterdam aan de winnaar overhandigd. De Britse premier David Cameron reed in augustus vorig jaar de tweemiljoenste Mini, van de band en wees daarbij op het belang van Mini voor de Britse autoindustrie. In Oxford worden verschillende van de nieuwe Mini-modellen gebouwd. Vorig jaar maakte BMW bekend vijfhonderd miljoen pond te investeren in productiefaciliteiten in Groot-Brittannië, zodat er zeven verschillende typen Mini’s gebouwd  kunnen worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding