Renault Trucks Commercial Nederland, de grootste Renault Truckdealer in Nederland, heeft in aanloop naar het EK-voetbal in totaal dertien Trucks voorzien van een opvallende Oranje bestickering. Onder het motto ‘Renault Trucks met Oranje’ rijden de komende maanden deze trucks door Nederland en Europa.

Patrick Murer, Branch Manager Renault Trucks Rotterdam en Renault Trucks Westland: "Het is een steunbetuiging aan het Nederlands Elftal. Als we met zijn allen achter Oranje staan, geeft dat een enorm saamhorigheidsgevoel. Dat willen we overbrengen met deze voertuigen: een team van Renault Magnums, Premiums en Midlums. Renault Trucks is een hecht team, Oranje is dat ook. Als we met zijn allen achter Oranje gaan staan, gaan we winnen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding