Jos Herwers was uiterst vereerd. "Nissan heeft deze onderscheiding onlangs ingesteld en wij zijn de eerste Nederlandse dealer die hem heeft gekregen." Herwers is al veertig jaar Nissan-dealer en telt drie Nissan-dealerbedrijven.
Herwers Nissan Hengelo heeft de speciale onderscheiding gekregen voor de goede prestaties op alle fronten. "De Nissan Global Award is er voor de dealer die behalve succesvol verkoopt ook een hoge waardering krijgt van zijn klanten, die op het gebied van onderhoud en service bovengemiddeld presteert en die openstaat voor vernieuwing", vertelt Robert Lujan, algemeen directeur van Nissan Nederland. Het bedrijf in Hengelo is tevens aangesteld als Nissan High Performance Center, waar de exclusieve GT-R verkocht wordt. Ook voerde Herwers als een van de eerste Nissan-dealers de elektrische Nissan LEAF in het gamma.
"Onze prestaties zijn natuurlijk te danken aan de inzet van het hele team. Om onze klanten optimaal te bedienen, hebben we de Herwers Kwaliteit Standaard ontwikkeld, waarmee we allemaal werken. Verder gaat het om de bereidheid nieuwe dingen te leren en uit te zoeken", aldus Jos Herwers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding